Schoonheidssalon Mahré/ Interieur en kleuradvies Herma Klein
Welkom
Even voorstellen
Productinformatie
Behandelingen
Voetreflex
Foto's
Kleuradvies
Interieurstyling en kleuradvies
Workshop moodboard maken
Prijslijst
Contact
Kleuradvies

Winter Zomer Herfst Lente type?

 

 

Ook voor een goed kleuradvies kan je bij mij terecht.

Waarom een kleuradvies?

Om te beginnen scheelt het je handen vol geld als je weet wat voor kleurtype je bent, want met behulp van een kleurenwaaier kan je heel gericht de goede kleuren kleding kopen.
Maar dat niet alleen, ook bij de kapper wordt het makkelijker een goede haarkleur te kiezen. En natuurlijk krijg je een gedegen make-up advies tijdens het kleuradvies!

Wat houdt een kleuradvies in?

Tijdens het kleuradvies ga ik kijken welk kleurtype je bent. Ik werk volgens de kleurenleer van Albert Munsell. Hij gaat uit van 4 seizoenstypes te weten Winter, Lente, Zomer en Herfst. Elk seizoen heeft de 5 basiskleuren, rood, blauw, groen, geel en violet in zich. De menging van de kleur bepaald in welk seizoen deze terecht komt. De koele seizoenen Winter en Zomer hebben een blauw/zwarte(winter) of een grijs/blauwe(zomer) menging. Dit zorgt ervoor dat de basiskleuren een koele ondertoon krijgen. De warme seizoenen daarentegen hebben een warme menging. Herfst heeft een goud/okergele menging en Lente een heldergele. Door middel van het 'drapen' van doeken laat ik zien wat kleur met het gezicht doet. Het is verbazingwekkend om te zien wat een goede kleur met je gezicht doet! Je gezicht wordt rustiger en evt. wallen en rimpels worden vervaagd terwijl bij een verkeerde kleur dit juist allemaal meer zichtbaar wordt. Kortom je wordt veel mooier wanneer je de juiste kleuren draagt! Bovendien zijn alle kleuren van je kleurwaaier in harmonie met elkaar en zo kun je dus een garderobe samenstellen die je naar hartelust kunt combineren. Ook laat ik je d.m.v. afterdrapes zien wat binnen je seizoen je mooiste kleuren zijn. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met me op of maak een afspraak.

EEN KLEURADVIES DUURT ONGEVEER 1.5 UUR EN IS INCLUSIEF UITGEBREID MAKE UP ADVIES (je wordt ook op gemaakt). JE KRIJGT EEN KLEURENWAAIER MET 96 KLEUREN (t.w.v €40.00) EN EEN GOEDE UITLEG HOE JE DE WAAIER HET BESTE KAN GEBRUIKEN. MET AFTERDRAPES LAAT IK JE ZIEN WAT JE MOOISTE KLEUREN ZIJN BINNEN JE SEIZOEN.
KORTOM EEN ZEER UITGEBREID ADVIES VOOR €95.00 WANNEER JE MET 2 PERSONEN TEGELIJK KOMT BETAAL JE € 90.00 P.P.